ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Με μία ολοκληρωμένη ομάδα συνεργατών, αποτελούμενη από φοροτεχνικούς, οικονομολόγους, νομικούς, μηχανικούς, και συμβούλους παροχής υπηρεσιών πληροφορικής,αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και αφοσίωση τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και ειδικά.

δημητρης πισσας

Ο Δημήτρης Πίσσας γεννήθηκε το 1981 στην Ηλιούπολη. Είναι κάτοχος Πτυχίου «Οικονομικών Επιστημών», Μεταπτυχιακού διπλώματος στην «Οικονομική Επιστήμη» και Διδακτορικού Τίτλου Σπουδών με ειδίκευση στους «Μηχανισμούς Αντιμετώπισης της Φοροδιαφυγής στην Ελληνική Οικονομία». Οι επιστημονικές του εργασίες έχουν παρουσιαστεί σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

μαρια πισσα

Η Μαρία Πίσσα γεννήθηκε στην Ηλιούπολη όπου και κατοικεί. Με εμπειρία 30 και πλέον χρόνων στα φοροτεχνικά, και εξειδίκευση σε θέματα τήρησης βιβλίων, μισθοδοσίας υπαλλήλων, εργασιακά και ασφαλιστικά, καθιστάται ως η πλέον αξιόπιστη λυση για την αντιμετώπιση, ακόμα και των πιο απαιτητικών λογιστικών και φορολογικών εργασιών.

blog

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 28, 2012

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΠΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ

Οι όροι εργασίας και οι αμοιβές των εργαζομένων στην χώρα μας ρυθμίζονται κυρίως από τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας (σ.σ.ε). Οι σ.σ.ε συνάπτονται μεταξύ των εργοδοτικών και εργατικών οργανώσεων, διέπονται από το Συλλογικό Δίκαιο και διακρίνονται σε κατηγορίες ανάλογα με την κανονιστική τους εμβέλεια.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2, 2012

Περι.... τεκμηριων ο λογος!

«Τα τεκμήρια καθιερώθηκαν με σκοπό τον περιορισμό της φοροδιαφυγής. Η τεκμαρτή δαπάνη, όπως αυτή προσδιορίζεται από το σύστημα των τεκμηρίων, μαρτυρεί την ανάλωση και άρα την κτήση αντίστοιχου εισοδήματος, και κατά συνέπεια συμβάλλει στον εντοπισμό φορολογητέας ύλης που διαφεύγει του φόρου»

οκτωβριος 14, 2011

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ

Εδώ και λίγες μέρες παρατηρείται μία έντονη επιθετικότητα κατά των εργαζομένων των Ο.Τ.Α, και κυρίως των εργαζομένων της καθαριότητας, με αφορμή τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις. Η επιθετικότητα αυτή στηρίζεται στον εξής συλλογισμό: Η απεργία των εργαζομένων συνεπάγεται την συγκέντρωση σκουπιδιών στους δρόμους.

highlight

Ο Δημητρης Πισσας στον ilioupolisOnair

Ο Δημήτρης Πίσσας, , επιτυχημένος φοροτεχνικός της πόλης μιλώντας στην εκπομπή « στον ρυθμό της πόλης» του ilioupoliςOnair όπου έγινε προσπάθεια διερεύνησης της πραγματικής οικονομικής κατάστασης των κατοίκων της πόλης μέσω της πραγματικότητας ενός λογιστικού γραφείου , δήλωσε